31 května 2015

Destrukční deník #3


Ahoj! :3
 Přichází nový článek o deníku a moje zbytečná kolekce nálepek a písmen... Dneska jsem také trhala, lepila a vystříhávala. Už víte, o jaké úkoly jde?




Správně. Jde o ty asi nejvíce destrukční úkoly, kde mám vytrhnout stránky.. :( Ach jo.
1. Tear out, Crumple. Vytrhněte, Zmuchlejte. Nejtěžší zadání pro mě, myslela jsem si. Ale zas tak hrozné to nebylo.
2. Wrap something with this page. Do téhle stránky něco zabalte. V této stránce skončila jedna koruna, kterou jsem zalepila washi-tapes, aby se balíček neotevřel.
3. Make a paper airplane. Udělejte letadlo z papíru. Jelikož jsem neměla zrovna až tak kreativní náladu, jednoduše jsem slepila letadýlko podle daných linek a přidala zezadu ocásek pro lepší let. Skvěle lítá!


4. Place sticky things here. (honey, gum, syrup, glue, sucker, marshmalow) Zde umístěte lepkavé věci. Nechtěla jsem do knihy lepit bonbony a žvýkačky, a tak jsem použila moje staré nálepky, které vůbec nepoužívám. Za inspirací děkuji Marky. :)
5. Collect the letter "W" here. Tady sbírejte písmeno "W". Nejdřív jsem netušila, kde tolik písmen vzít, ale pak jsem doma našla štosy časopisů od Oriflame a Avon, různých průvodců po Praze v angličtině, brožur a t.d., o kterých jsem nevěděla a nikdo je už nechtěl, tak jsem se pustila  do vystřihávání. Nejvíc dírkované zůstaly asi časopisy od Avon a německé brožury... Nakonec jsem písmen měla víc, než jsem jich doopravdy potřebovala. :D
Také nesnášíte, když máte všechny prsty ulepené od lepidla?
Parsley :) 

5 komentářů:

  1. Já jsem líná ty W vystřihovat :D Ale jinak buch už tu stánku taky měla hotovou...

    OdpovědětVymazat
  2. Wow, máš to hrozně krásné! Já taky ničím, ale upřímně mě nenapadá vůbec nic originálního- mého- a většinou se musím inspirovat na instagramu :D Ty W jsou skvělá! :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) Myslím, že mám většinou stejný problém :D

      Vymazat