25 prosince 2015

❄ Christmas with Stace #2015 - 2 ❄ Unboxing dárků 1




Hellou! V dnešním článku se dozvíte, co všechno (z půlky, dárků bylo mnohem více a do jednoho článku se všechny bohužel nevejdou) jsem dostala na Vánoce a jaký dárek nejvíce potěšil a znovu oživil mé knihomolské srdce. :)




1. This Book Loves You - PewDiePie 
Tuhle knihu jsem si velice přála. Nejen protože PewDieho (Felixe) jako YouTubera sleduji, ale i proto, že kniha má pěkný design a obsahuje citáty. Ale ne obyčejné citáty - je to mix z hlášek Felixe a také jim předělané citáty, které jsou jako parodie, většinou ironické, takže je nesmíte brát vážně. Celkově je to kniha spíš na zasmání. Samozřejmě jsem si ji hned přečetla, a když jsem na konci objevila "I lied", musela jsem se zasmát, starý (starý teda není, ale víte, co myslím :D) dobrý Pewds. Na obrázku můžete vidět jednu stranu z knihy s citátem - "The more ducks you give, the more ducks you lose.", což je teoreticky pravdivé :D


2. Maličkosti od milovaných kamarádů
Dále jsem dostala:
- tři krásné zápisníky (jeden dokonce s propiskou!:3), které zatím bohužel nevím na co použít (poraďte mi v komentářích, prosím!);
- tři náramky, které pasují perfektně do mé kolekce náramků;
- sprchový gel, který kráásně voní;
- balzám na rty EOS, s příchutí granátu a maliny (voní to také moc dobře);
- růžové náušnice, které jsou hrozně roztomilé :3

3. Nyní se přesuneme k největšímu dárku co jsem dostala - krabici.


Cože? Krabice? Ale není to jen tak obyčejná krabice, je plněná vším, co knihomol potřebuje. Z téhle krabici jsem byla fakt nadšená a doposud jsem. Díky moc, B.! :')
Přejdeme k podrobnějšímu popisu ^^


Když jsem z krabice sundala balicí papír, bylo na ní napsáno "Magic separates us from the world. Let nothing separate us from each other." Citaci jsem bohužel nepochopila, ale kamarádka mi řekla ať otevřu poklop. A co tam vidím:
Item № 1:
Jako první jsem samozřejmě uviděla knížku, ze které jsem měla obrovskou radost, ale tu popíšu níže. První, na co jsem sáhla, byla plastová krabice. Na ní stál citát o sour cherry scones, sušenkách s višní. Když jsem krabičku otevřela, našla jsem v ní sušenky a hned jsem jednu ochutnala - božsky voněly a chutnaly.
Item № 2:
Jako další jsem vytáhla menší krabičku, a po přečtení citátu jsem pochopila, že jde o čaj. Čaj zázvorový s citronem, jeden z mých nejoblíbenějších.
Item № 3:
Poté jsem vytáhla svíčku, také s krásným citátem, a nyní stojí v mém adventním věnci a každý večer jí zapaluji. :)


Item № 4:
A konečně přichází knížka <3
Je to Carry On od Rainbow Rowell, ze které pocházely všechny citáty na ostatních součástech dárku. Začala jsem jí číst, a když jsem si k tomu uvařila čaj, přidala sušenky a měkkou deku, cítila jsem se jako v knize. Nyní ale bohužel nemám čas knihu dočíst, protože musím číst dalších pět do školy a nestíhám to. :(
Item № 5:
Já už prostě neměla slov. Ke knize jsem dokonce dostala vytištěné čtyři fanfikce :') Už se těším, až je budu moct přečíst.
Item № 6:
Dokonalé. Poslední věc, co jsem vytáhla z krabice, jsou antistresové omalovánky. Začala jsem s nimi hned po tom, co jsem se vrátila domu z Vánoční besídky, a musím říct, že jsou super. Zase jsem se vrátila do dětství. Až na to, že tyhle omalovánky jsou mnohem víc detailované a pokročilejší :D

Celkově ze všech dárků jsem byla ohromená, ale ta mystická krabice mě potěšila asi nejvíc, protože mi pozvedla náladu a po dlouhé době jsem se pustila do intenzivního čtení a konečně jsou zpátky časy, kdy jsem mohla přečíst 300 stránkovou knihu za den. Děkuji moc, moc, moc.

Toť na dnes vše. :) Měli byste zájem i o druhý díl unboxingu? Doufám, že jste také dostali překrásné dárky na Vánoce,
Stace :)
P. S. Co jste dostali k Vánocům? Co vás nejvíce potěšilo? Podělte se se mnou v komentářích :)

1 komentář:

  1. Ta krabice vypadá úžasně ♥♥ :) jinak moc pěkné dárečky :)
    http://fandombeforebloodcz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat