22 prosince 2015

Destrukční deník #5


Hellou! Vítám vás u Vánočního(?) updatu mé série Destrukční deník :) Dnes vám ukážu jak se vyvinul obal deníku, a i jeho obsah.
Prvně se chci omluvit za (zas) dlouhou neaktivitu. ._. Neměla jsem moc času na blog kvůli škole a tréninkům. Nyní se budu snažit vydávat články každý pátek a přibudou i nové rubriky jako DIY, takže se máte na co těšit :)



Update zvnějška: 
Na obal přibylo pár ornamentů, nahoře nad názvem a také po boku. Kolem samotného názvu jsem nakreslila roztržený řetízek a pod název nějaké ty šipky. Celý obal je rámovaný přetržitými liniemi. Vše bylo kresleno lihovkou. :)


Update ze vnitřka:
1. Fill this page with circles. Zaplňte tuto stránku kroužky. Upřímně tato strana zabrala asi 2 hodiny a ruce jsem potom měla lepkavé stále po celý den, ale stalo to za to. Lepila jsem tekutým lepidlem pomocí štětce, ale stejně jsem si zapatlala ruce. :D Kroužky jsem sesbírala z děrovačky.


2. Crack the spine. Doslovně přeloženo, práskněte páteři. Já jsem takový perfekcionista, že jsem nemohla nechat ani tuhle stránku na pokoji a musel a jsem jí pokreslit. Jelikož se mi nechtělo kreslit lidskou páteř, nakreslila jsem jednoduše trhlinu - a ne tak jenom nějakou, poznáte ji? Je to trhlina v čase, 'Crack In Time' z britského seriálu BBC Doctor Who neboli česky Pán Času.


3. Poke holes in this page using a pencil. Udělejte dírky pomocí tužky. Tato stránka nejdřív obsahovala jen nudné kytky s lístky, a přes byla vidět další strana. Proto jsem připevnila zezadu pomocí sešívačky žlutý papír a celou stranu zvýraznila pomocí akvarelových tužek. :) (Pomocí připevněného papíru se vytvořila velice užitečná kapsička, takže tam někdy skladuji nápady. ^^)

Toť na dnes vše, přeji vám hezké svátky a ať si je užijete,
Stace (Parsley) :)
P. S. Měním mojei přezdivku z Parsley na Stace, jelikož už se nechci jmenovat jako zelenina :D


2 komentáře:

  1. To je úžasný!! :D hlavně pro někoho, kdo je na výtvarné věci naprostý antitalent. Jinak máš moc pěkný blog. Dávám odběr a budu ráda, když se podíváš na můj a zanecháš nějaký komentář a třeba taky odběr :).
    http://fandombeforebloodcz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat